За Бановите, Веждито, „7 часа разлика“ и шуробаджанащината по герберистки

Автор: Елена Дюлгерова, ЗАРАТА

Боил Банов, предизвикал скандала „Ало, Банов съм“, е син на актьора Васил Банов, няма лошо. И режисьор е момчето, както всеки път подчертава, пък ние забелязахме чак сега. Зад Васил Банов пък гръб е въздигнал се Калин Сърменов, актьор, директор. Актьорите Васил Банов и Калин Сърменов непрекъснато взаимно се прехвалват в телевизорите.

Калин Сърменов е шеф на Сатирата, назначаван двукратно и безпощадно от ГЕРБ, лично гален от Вежди Рашидов.
 
Калин Сърменов, преди да да стане „Милото“ в сериала „Седем часа разлика“ (който за жалост нямаше продължение), никой не го знаеше. Обаче той твърдеше, че е намразил актьорската професия и е знатен бизнесмен. Вижте в Гугъл интервютата му отпреди доста години. После взе да расте в кариерата като директор на Сатирата. И нямаше нищо против за си разправя биографията под път и над път, вярна или невярна.
 
За Боил Банов малцина са знаели, че е режисьор. Сега комай друг го режисира или не, но много се поти момчето, повтаряйки какви са гадни Йончева и БСП, както и записът „Ало, Банов съм.“
Дреболии, просто си нанизах фактите. За мен това са шуробаджанащини. И това не е наказуемо. Обаче да режисираш резил и грозна корупция (ако се докаже) си е чисто престъпление.
 
И е прав е проф. Александър Маринов, че сега най-важното е да се докаже, че записът е автентичен. И че ако е така – много тежко става положението.

image0 (9K)