Защо Хекимян е без гаджето на морето?

Самота – това е думата, която най-кратко и ясно описва лятната ваканция на Антон Хекимян. Водещият на сутрешния блок на bTV кара годишния си отпуск в Царево, а незнайно защо приятелката му Василена не е с него край морето, пише столичен вестник.

[ad id=“218548″]
Да не би пък двамата да са се разделили? Папараци са заснели преди дни Антон, скрит под чадър на плажа. Поседнал върху хавлията си, журналистът четеше новини на мобилния си телефон и не проявяваше никакъв интерес към разголените курортистки наоколо. Погледа си той отлепи едва когато при него дойдоха две пухкави фенки и му поискаха автограф.

[ad id=“218548″]
Госпожиците бяха много щастливи от факта, че го виждат без дрехи. Хекимян не се ядоса на жените, а си побърбори приятелски с тях и дори се снима с тях за спомен. Къде е Василена? Това е големият въпрос, изникващ покрай самотната ваканция на водещия. В края на юли арменецът отскочи до родната си Стара Загора, за да се види с роднините си и тогава годеницата отново не бе с него. А преди винаги го придружаваше в пътуванията му. От снимки в столичен седмичник става ясно, че водещият не плажува с млади дами, а по-скоро с лелки.


image0 (9K)