Защо си тъй непоносима!?

Астролозите разкриха кои са най-непоносимите жени в зодиака. Ето как изглежда тяхната класация във възходящ ред.

Везни

Везните рядко са непоносими. Те са сладки и нежни създания, подобни на Бялата кралица от „Алиса в страната на чудесата“. Ако ги предизвикате, те ще се превърнат в истински тирани. Но е доста лесно може да успокоите разгневената жена Везни.

Дева

Девата също може да е непоносима понякога. Тя трябва да поддържа реда, да се радва на живота и да решава логични проблеми. Но хаосът често се вклинява в нейния красив и подреден свят и това става причината за критики от страна на Девата.

Телец

Жената Телец е непоносима, защото е разглезена. Всъщност тя е много добра, сладка и красива, но просто вижда света по определен начин.

„Ако ме обича, той ще трябва да ми прави подаръци и по всевъзможен начин да ми показва вниманието си“ – това е логиката на жената Телец. И ако нейните очаквания не са оправдани, тя показва истинското си лице.

Овен

Жената Овен е изключително жестока. В пристъп на гняв тя може да изрече ужасни неща, които дори не мисли.

Лъв

Жената Лъв е истински егоист и никога не се съобразява с другите. Най-лошото, което можете да направите, е да нараните нейното достойнство.

Риби

Едва ли някои може да каже за жената Риби, че е непоносима. Тя е сладка, интелигентна и никога не повишава тон. Но отлично знае как да плете интриги и да действа зад гърба на другите.

Скорпион

Най-нетърпимата жена е зодия Скорпион. Короната със сигурност принадлежи на нея, както и целият свят. Жената Скорпион знае как да плете интриги не по-зле от Рибите.

iwoman

 

 


image0 (9K)