Защо се срина сайтът на модната къща, направила елегантното палто на годеницата на принц Хари

Бъдещата съпруга на принц Хари – актрисата Меган Маркъл сега е най-обсъжданата и гледана под микроскоп във всяка своя изява персона.

Звездата от „Костюмари“ наруши „синята“ традиция, спазвана при годежите в британския кралски двор, чието начало бе дадено от Даяна и продължена от Кейт Мидълтън, пише в. „Дейли Експрес“.

[ad id=“263680″]

След обявяването на новината за годежа ѝ с принц Хари, 35-годишната актриса се появи заедно със своя любим пред двореца Кенсингтън. Тя беше облечена в бяло палто и тъмносин костюм. Дотук беше в синхрон с предшественичките си.

Малко информация за елегантната горна дреха на актрисата, която незабавно породи неистов интерес към нейните създатели – канадските дизайнери Лайн дъ Лейбъл със седалище в Торонто, пише агенция Ройтерс. Желанието на почитателите на британската монархия, а и не само, да да се сдобият с палтото от есенно/зимната колекция се оказа толкова силно, че сайтът на модната къща се срина.

Големият въпрос обаче каква рокля ще носи Меган Маркъл за годежа, оставаше отворен. Любопитните трябваше да изчакат до първото им съвместно интервю след обявяването на годежа, което младата двойка даде за Би Би Си.

За разлика от майката на принц Хари, принцеса Даяна, и съпругата на по-големия му брат Уилям, херцогинята на Кембридж Кейт, които носеха сини тоалети във въпросния паметен ден, Меган Маркъл заложи на тъмнозелена рокля без ръкави – дело на миланските дизайнери P.A.R.O.S.H.

[ad id=“225664″]

„Дейли експрес“ отбелязва, че цената на роклята е под 500 долара и след излъчването на интервюто се е разпродала като топъл хляб. Тоалетът на Маркъл бе допълнен от обувки на Aquazzura от велур в телесен цвят. Цената им в луксозния каталог „Нойман Маркус“ е около 400 долара.

 


image0 (9K)