Защо подпухна и се скри суперактивната Антония Петрова

Антония Петрова май е в щастливо очакване на второ дете малко повече от година след като роди първия си син – Благовест. Мис България 2009 все още се радва на стройна фигура, по която следите от бременността не са започнали ясно да личат. Но лицето и пръстите ѝ се подуват, което издава, че ѝ предстои раждане на второ бебе.

Още когато преди две години каза „Да!” на своя избраник – Ивайло Батинков, Антония Петрова призна, че иска да му роди поне три деца. Двойката не губи време, а веднага се впусна в изпълнение на своя план за създаване на многолюдно семейство. Първата крачка в тази насока е била направена още преди да прозвучат сватбените камбани, защото булката вече е носела първия наследник в рода, когато е облякла сватбената рокля. Бракът бе сключен на 17 юни 2018 г., а малкият Благовест, когото всички в семейството наричат Бест, дойде на бял свят на 17 януари следващата година – имения ден на майка му. Тъй като е родила по естествен път, а не с операция, на Тони не й се налага да чака две години, за да даде живот и на второ дете, както е при жените, чиито деца идват на бял свят със секцио.

Наскоро миската стана на 36 години, а половинката ѝ след няколко месеца ще навърши 42. Вместо да чакат баткото да порасне, щастливите родители явно са преценили, че вече не са в първа младост и, ако искат домочадието им да се попълни с поне още един член, трябва да започнат „работа” по въпроса веднага.

Най-вероятно резултатът от това решение вече е налице, тъй като промените във външния вид на майката са очевидни. Първите признаци на нейната бременност се забелязват в подутите ѝ пръсти. Мис България 2009 е запалена фенка на ексцентричния маникюр. Понеже от години поддържа ноктите си във впечатляващ вид, има навик често да снима ръцете си и да публикува снимките в социалните мрежи. От тези снимки става ясно, че още преди месец пръстите на бившата моделка са започнали да се подуват, а пръстените, с които тя не се разделя, са ѝ отеснели. Това обикновено е сред първите знаци, че една жена очаква дете. Не е случайно, че повечето бременни свалят пръстените си в определен етап от бременността. Самата Тони вече има доста фотоси, от които се вижда, че не носи бижута по ръцете си. Вторият признак за нейната бременност е промяната в лицето ѝ. От известно време то е подозрително подуто, като в същото време фигурата на миската остава стройна, както преди. Много хора биха заподозрели зад тази промяна неуспешен опит за разкрасяване с филъри. Подутите пръсти обаче опровергават подобна версия. Не на последно място личи стремежът на Антония да крие корема си на снимките, заставайки зад всевъзможни предмети. Най-често това е детето ѝ, което взима в скута си, или огромни букети цветя като тези, които ѝ бяха подарени наскоро за нейния 36-и рожден ден. Не липсват и кадри, на които бъдещата майка просто мята някаква дреха върху корема си, за да го прикрие.

Тъй като очевидно е в началото на бременността, госпожа Петрова-Батинкова се опитва от суеверие да пази в тайна щастливата вест, че в дома ѝ скоро ще плаче второ бебе. Тя не смее да се показва пред непознати, вероятно от страх да не я разконспирират. Наскоро „Уикенд” писа, че докато мъжът ѝ пазарува, тя се крие в колата на паркинга. Очевидната причина е, че не желае да я виждат зли очи, които могат да я урочасат. Бъдещият татко се грижи подобаващи за своето семейство. Той пълни торбите си с био продукти, за да пази здравето на мама и на бъдещия батко Благовест.


image0 (9K)