Защо мъжете си падат по миньончета

Много жени страдат от това, че са ниски, но се оказва, че мъжете много си падат по ниски жени –  миньончета. Връзката с ниско момиче си има куп преимущества!

Малките жени са очарователни

Те изглеждат възхитително, дори и да са с лош характер. Помните ли  Фил Дънфи от сериала „Модерно семейство“? Той непрекъснато съветва да се запознаваме с тези, които изглеждат секси, дори и да са ни разочаровали.

Изглеждат млади и съвършени

Всеки човек ще си помисли, че сте на 17, макар отдавна да сте минала 25-те. И това е така, защото малките жени почти не стареят! Ниският ръст е гаранция за вечна младост!

Могат да пазаруват от детските магазини и да пестят пари

Може и да ви звучи смешно, но това си е точно така! Детските сандали са много по-евтини от моделите, които се предлагат в магазините за възрастни!

Ще прекарва повече време с партньора си

Джобните гаджета обичат по-силно. Така че, уважаеми господа, ако сте се събрали с ниска жена, бъдете сигурни, че връзката ви ще продължи вечно!

Харчат по-малко за храна

Тук не са нужни никакви научни доказателства. Малкият човек яде по-малко, а ниската жена ще ви спести куп пари за храна!

Да целуваш малка жена е толкова мило

Усещането, когато висок мъж целува по-ниска от него жена, е повече от невероятно! Нима не е трогателно, когато тя се повдигне на пръсти, за да ви целуне? Секси е, нали?

Можете да носите обувки на висок ток

Ниските момичета без проблеми могат да носят обувки на висок ток, защото няма да изглеждат по-високи от партньора си. Виж, високите дами имат големи проблеми с това!

Всеки мъж иска да я прегръща

Кой мъж не обича да прегръща ниска жена? Главата й е на гърдите му, а той може нежно да я целува по челото… Какво по-романтично от това?!?

Източник: zajenata.bg


image0 (9K)