Защо КФН мълчи два месеца след фалита на ЗД „Олимпик“ в държавата – майка?

Снимка: Фейсбук
Стотици са ужилените от гафа със ЗК „Олимпик“, гражданите задават точни, макар и болезнени за властта въпроси, които все още не намират официални не само, но и адекватни отговори.

[ad id=“225664″]

Гражданинът Панайот Бакърждиев попита:

*Публикуваме без редакторска намеса.

„Имам питане към юристите, до които достигне този пост, защото темата е злободневна и засяга много от нас.:
1-во – Защо ни се обяснява, че българският гаранционен фонд няма ангажимент към застрахованите в ЗК „Олимпик“ и как аджеба като е така застрахователят издава приложения от мен талон ?
2-ро Защо след като на 10-ти май е отнет лиценза на компанията, на 19.06 аз си платих (като поп) поредната вноска – видно от документа по-долу ?
3-то Кой и защо по дяволите допуска такива застрахователи на пазара и кой контролира и регламентира дейността им, или сме отново в 1993-та година ?
4-то Е ли е случайност, че в момента, в който се разбра за окончателното изритване на ЗК „Олимпик“ от пазара, застраховките Гражданска отговорност скочиха с 25% ? И не е ли това поредната огромна далавера и рекет реализирани от няКОЙ ???
5-то Няма ли най-накрая някой да понесе отговорност за огромните кражби, мошеничества и безобразия случващи се на тази шибана територия, мамка му ???“

http://BNews.bg

 


image0 (9K)