Защо Кейт и Уилям не се…докосват

Откакто принц Хари откри любовта в лицето на Меган Маркъл и двамата узакониха връзката си, светът не спира да прави сравнения между тях и другото кралско дуо принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Още на пръв поглед може да бъде установена една много съществена разлика между двете двойки, която е особено видна, когато застанат една до друга.

Меган и Хари изглеждат някак по-близки и влюбени, отколкото Уилям и Кейт, тъй като те си позволяват да държат ръцете си и установяват физически контакт на публични места. Мидълтън и по-големият от двамата принцове не смеят да демонстрират толкова чувствата си. Такава бе ситуацията и по време на последния официален ангажимент на кралската четворка.

Както повелява традицията, двете кралски двойки бяха на гости на кралицата в имението й в Сандрингам за Коледа. В празничния ден Меган и Кейт доказаха пред очите на хилядите, които бяха дошли да ги зърнат, че между тях няма дори и намек за вражда.

Двете херцогини вървяха една до друга и си говореха като най-добри приятелки, а Меган дори няколко пъти докосна Кейт в знак на близост. В това време бременната херцогиня държеше любимия си Хари за ръка, а другата дори не докосваше своя съпруг.

Дали едните нарушават протокола, като изразяват публично близостта си, или е въпрос единствено на лични предпочитания?

WOMAN

 


image0 (9K)