Защо изчезна Цветелина Грахич?

Атрактивната босненка Цветелина Грахич, бивша вокалистка на Слави Трифонов – изчезна от медийното пространство, но явно е имало защо.

Тя и приятелят ѝ Кристиян Шаламанов чакат бебе, което ще се роди в края на месец март.

Босненката е в шестия месец, но е изключително суеверна и това е причината да се скрие от светлините на прожекторите и нищо да не се говори за нея вече няколко месеца. Това обаче е затишие пред буря, тъй като тя готви голяма бомба, която ще я изстреля отново на върха.

Изпълнителката е подписала договор с „Пайнер“ и музикалния продуцент Николай Пашев, който от две години продуцира млади таланти и от съвсем обикновени момичета и момчета прави истински звезди. При него беше Джулия, а сега са младите надежди Денис Теофиков, Емрах и Ванеса, която се изявява с артистичния псевдоним Малката.

Грахич и Кристиян са сгодени, но така и не стигнаха до мечтаната сватба. Музикантът от ромски произход и Грахич имат сериозна връзка от няколко години. Според някои именно той е причината Цветелина да напусне „Ку-ку бенд“ – певицата вече искала да създаде семейство и да има дете, което било в разрез с договора ѝ.

Четете на show.blitz.bg какво е замислила Грахич и каква голяма стъпка в професионален план й предстои.


image0 (9K)