Защо Живко Тодоров не успя да получи лично наградите на Стара Загора?

evropeisk_grad_na_sportaТази вечер дойдоха две чудесни новини за Стара Загора!

Първата е, че в Брюксел Стараnikolov_s_ngrdt Загора получи приза Европейски град на спорта за 2017 година, а втората – Живко Тодоров е отличен като победител в категория „Спорт и младежки политики“ от конкурса „Кмет на годината“! И двете награди, обаче, получиха неговите заместници – Красимира Чахова и Йордан Николов.

Защо младият старозагорски кмет не присъства на важните събития?

Още на предизборната среща на кандидата на ГЕРБ за президент Цецка Цачева със симпатизантите от Стара Загора, която се състоя в спортна зала „Иван Вазов“, Живко Тодоров видимо изпитваше болка в крака. Ето какво обясни той в социалната мрежа:

„Тази вечер Стара Загора получи два приза. Докато в София ни връчваха награда за младежки политики и спорт, в Брюксел ни обявиха за Европейски град на спорта за 2017 г. Не можах да присъствам (заради контузия на спорт), но съм благодарен на екипа на Общината, който получи наградите и стои зад тези успехи! Те са за Стара Загора, за нашите уникални спортисти и треньори, които прославят града ни по целия свят! Благодаря на всички!“, отправи поздравления  кметът на Стара Загора Живко Тодоров.


image0 (9K)