Защо Алек е вдигнал мерника на Виолетчето и каква е тайната на Марина?

Интриги, схеми и комбинации разтърсват Фермата в последните епизоди на риалити предаването по бТВ. Краят наближава. Финалът на 17 декември е само на ръка разстояние и всички участници предвкусват победата, или поне така им се иска. Вероятно заради това усещане кроежите не стихват. Всеки се опитва да е добре с всички и да коментира неприсъстващите, макар и тихичко, под сурдинка. „Кръжокът за спечелване на дуели“ също набира скорост.

[ad id=“263680″]

Единствено Алек се е навъсил и е непреклонен в отрицателното си отношение към Виолета, въпреки желанието на Валерия да промени мнението му за русата вдовица. Защо си вдигнал мерника на Виолетчето? – пита го няколко пъти неговата любима, докато той не изригна накрая.

Да, много си бяхме задружни в началото, докато тя не започна да говори глупости зад гърба на всеки, включително и за нас, започна тирадата си Алек. Аз съм в нормални отношения с нея само и единствено заради теб. Ето, казвам ти го – единствено и само заради теб – повтори футболистът на Валерия. Не ме кефи, че се опитва да става приятел с всеки, от когото зависи нещо в даден момент, въпреки, че преди това го е плюла. Не ме кефи и това, че всеки трябва да разбере, когато тя е свършила някаква работа, дори и мечките в гората ходят и го повтарят без да гледат Фермата. Другото нещо е, много добре знаеш, че Яни е влюбен в нея, а тя в момента се е..ва с него, заключи Алек и стана ясно, че дори и Валерия не е в състояние да промени впечатленията му за Виолета.

[ad id=“225664″]

Днес, като Фермер на седмицата, Алек ще избира двамата ратаи, а както знаем правилата на играта, един от тях ще отиде на дуел в неделя. Виолета е абсолютно наясно, че футболистът я недолюбва и заедно с Елена и Яни ударно се подготвя за схватката, като не пропуска типично в неин стил да клъвне саркастично Алек. Тя е сигурна, че нарочно Алек ще избере нея за първи дуелист след дните на ратайство, за да не може тя да оценява по нейно усмотрение точките в игрите. Набелязала е Марина за свой противник, но всичко това предстои да разберем тепърва.

Тази вечер в епизода Марина разказва за своята пазена цели 3 месеца тайна. В краткия анонс става ясно, че тя е била еротичен модел. Но какво повече ще сподели тя с малкото останали участници в предаването, предстои да видим в 21 часа.


image0 (9K)