Защитникът на Берое Иван Иванов: Завърнах се в България, защото това е нивото ми

Футболистът на Берое Иван Иванов заяви, че е имал много варианти пред себе си, но е решил да се завърне в България, тъй като към момента това е нивото му. Защитникът бе привлечен като свободен агент в Берое, а за последно игра в руския Арсенал Тула.

[ad id=“218001″]

„Преди около месец се чух с Мирчев. Казаха ми, че имат интерес. Трябваше да се довърша някои неща в Русия, защото чисто организационно беше трудно разтрогването на договора ми с Арсенал Тула. Благодарен съм на целия щаб и Александър Томаш за търпението, тъй като нещата трябваше да се случат по-бързо”, каза  DIEMA SPORT  Иванов.

„Имах договор за още една година. Треньорът ми каза, че ще играя по-малко и решихме просто да разтрогнем контракта. Варианти винаги съм имал. Върнах се в България, защото към момента това е моето ниво. С оглед на последните 2/3 години как се развиха нещата за мен след контузията. Радвам се, че съм тук и се надявам да помогна на отбора с добри игри и опит. Имаше запитвания от много отбори, но аз още като се чух с Берое в началото им казах, че искам да играя при тях, искам да работя с тях. Голямо благодаря за търпението отново”, допълни той.


image0 (9K)