Защитникът Здравко Илиев се завръща във Верея за гостуването на Левски

Десният защитник Здравко Илиев се завръща в състава на Верея , след като не игра в последните четири мача за отбора си заради наказание.
Опитният бранител ще започне титуляр при гостуването на Левски и затова Мирослав Енчев, който игра на неговото място по десния фланг на защитата се завръща в центъра заедно с Бен Джамия.
Верея се намира във възход и постигна две поредни победи – във Варна срещу Черно море и у дома срещу Етър. Въпреки, че треньорът Илиан Илиев се закани да разкрие доста неща от кухнята на клуба в петък на пресконференция, това не се случи и означава само едно, че футболистите са получили пари преди мача с Левски.

[ad id=“263680″]

„На „Герена“ винаги се играе трудно. Особено след неубедителния резултат, който направи Левски миналия кръг срещу Витоша. Това означава, че нашият съперник ще бъде изключително мотивиран да поправи грешката си. Ние ще излезем да играем футбол, но трябва да сме много дисциплинирани и концентрирани, и да не допускаме грешки. При нас няма кадрови проблеми, заяви пред клубния сайт Илиан Илиев.
Очаква се атаката на Верея да води Исмаил Иса, който срещу Етър вкара първия си гол за старозагорския тим. Бразилецът Елиаш се завръща в групата, след като му бе дадена почивка и не игра срещу тима от Велико Търново.


image0 (9K)