Засилено полицейско присъствие в София заради протестд срещу „Борисов 3“

В събота спецслужбите са получили сигнали, че въоръжени провокатори ще влязат заедно с обикновените граждани в президентството в Деня на отворените врати и ще поискат държавния глава да обяви извънредно положение.

[ad id=“225664″]

Полицаи и жандармерия ще има в София на всяка крачка заради обявения протест на български емигранти в центъра на столицата.

В събота спецслужбите пък са получили сигнали, че въоръжени провокатори ще влязат заедно с обикновените граждани в президентството в Деня на отворените врати и ще поискат държавния глава да обяви извънредно положение.

Неделя, 16 септември, е ден на отворените врати в близо 40 институции, който ще продължи от 10 до 14 часа.

Във Фейсбук от месеци се организира протест на българи от чужбина на същата дата.

Във връзка с това е осигурено достатъчно полицейско присъствие, за да не се допуска нарушаване на обществения ред и спокойствието на гражданите.

[ad id=“263680″]

Възможни са временни спирания или пренасочване на движението при необходимост, като целта е да не се пречи на очаквания засилен трафик с оглед предстоящия първи учебен ден и завръщането на голям брой автомобили в столицата.

Осигурен е достатъчен полицейски състав, който да гарантира мирното протичане на протестните действия и недопускане на нарушаване на възприетите законови норми за обществен ред.


image0 (9K)