Зара от „Биг Брадър” заряза мъжа си Ерик. Какво е общото между нея и Черната Златка?

Зара, която стана известна с участието си в Биг Брадър и връзката си с Ицо 100-те манекенки от известно време се е върнала в България, но без съпруга си Ерик. Красавицата се е променила доста от последното си гостуване в София. Подобно на Златка Димитрова Зара е заприличала на мъж от манията по фитнеса и безкрайните часове прекарани в залата.

Запознати издават, че доскоро родната хубавица се подготвяла за състезание по културизъм и много се надявала да спечели първото място. Риалити звездата Светлозара Трендафилова, по-известна като Зара от първия сезон на шоуто „Биг Брадър” , от години живее в чужбина с австралийския си съпруг Ерик Уотсън.

След като взе всичко от родния светски живот, атлетичната брюнетка замина за Дубай и смени един куп любовници, а накрая съвсем изненадващо се омъжи. Зара се кротна до настоящия си партньор, който официално е неин съпруг от 2016 г. Бившата любовница на Христо Сираков рядко се връща в България, но ето че преди броени дни бе забелязана в популярно столично заведение изцяло в женска компания. Явно съпругът й не ще да идва в София и Зара е пристигнала сама, за да се види с приятели и роднини. Палавата брадърка се залюби със заможния австралиец на остров Бахрейн и бързо успя да му завърти главата. Ерик е професионален лекоатлет и убедил брюнетката да участва в триатлон, включващ 2 км плуване, 90 км колоездене и 21 км тичане.

Състезанието било с продължителност 7 часа и улисани в подготовката и ежедневните тренировки, двамата се харесали и се сближили. Малко след като станали гаджета, Уотсън завел приятелката си в родната Австралия, за да я запознае със семейството си, а годежът им не закъснял.

Зара получила предложение за брак точно на рождения си ден по време на романтична разходка до прочутия остров Ротнест – един от най-старите австралийски курорти. Ерик паднал на колене и извадил пръстен с диамант, а тя без да се замисли отговорила с „да” на въпроса му. Близки до съпрузите твърдят, че все още не мислят за деца, защото имат съвсем други цели и интереси. Занимават се усилено със спорт, а Зара се е преквалифицирала в професионален фитнес инструктор.

Подтикната от мъжа си, тя ежедневно тренира с големи тежести в залата, в резултат на което е напомпала такива мускули, че и някои мъже биха й завидели. Запознати издават, че доскоро родната хубавица се подготвяла за състезание по културизъм и много се надявала да спечели първото място. „Винаги съм била спортна натура, но преди бях по-скоро кльощава, сега съм атлетична и се харесвам повече”, споделяла тя с приятелите си в социалната мрежа. Преди да се посвети на бодибилдинга, Зара дълго време търсеше своето поприще за изява.

След „Биг Брадър” тя се пробва като тв водеща, после замина за Ню Йорк, където учеше актьорско майсторство, но прекъсна обучението си, припомня „Уикенд“. Покрай връзката си със скандалния контрабандист Иван Танев – Универсалния, риалити звездата замина за Дубай и се установи трайно там. Тогавашният й любовник бе обявен за международно издирване от Интерпол заради участие в престъпни схеми.

Варненката първоначално избяга с него, но впоследствие й омръзна играта на криеница и го заряза. Светлозара имаше връзка и със застаряващия плейбой Христо Сираков, известен още като Ицо Стоте манекенки. След раздялата си те запазили добри отношения и дори още се чували по телефона от време на време.

Флагман.бг


image0 (9K)