ЗАРАТА ви предлага нов продукт – Бизнес справочник

Скъпи читатели на ЗАРАТА, последните няколко месеца бяха изключително важни за нас, защото работихме усилено върху оптимизацията на нашия справочник, за да отговаря на очакванията на потребителите и изискванията на Google и други търсещи машини.

След обновяването на платформата Zarata.biz всеки потребител на сайта има възможност да намери информация и връзки към различни обществени институции, координати на фирми, физически лица, развиващи търговска дейност в регион Стара Загора, и не само. Информацията е систематизирана за удобно разглеждане и намиране. Фирмите са подредени в категории в зависимост от предмета си на дейност. Всяка една може да бъде намерена и чрез търсене със съответни термини – продукти, услуги, търговски марки. Данните в справочника периодично се допълват и актуализират.

Zarata.biz ви предоставя и възможността да проверите сметките си за ток, вода, данъци, здравни осигуровки, разписанията на градски, междуградски и ЖП транспорт, прогнозата за времето, програмата на телевизията и още много други. В допълнение сме включили и секция с новини за Стара Загора, България, Света. Всичко, изброено до тук, e само част от съдържанието, което онлайн платформата предлага.

Zarata.biz е продукт, предлагащ оптимизирана презентация на бизнеса в интернет пространството. Достъпен онлайн профил, видим в Google търсачката за десктоп компютри и мобилни устройства.

Възползвайте се от удобството и възможностите, които нашият Справочник предлага!


image0 (9K)