Заразени с К-19 палят и безчинстват в Сицилия

Нелегални имигранти, проникнали на италианския остров Сицилия благодарение на дирижирания от НПО-та незаконен трафик, безчинстваха цял ден и цяла нощ в град Агридженто.

Лидерът на партия „Лига“ Матео Салвини разпространи шокиращо видео, на което се вижда как развилнелите си имигранти, в знак на благодарност, че са приети, настанени и хранени безплатно, чупят, палят и нападат полицаи.

И в Италия, както и в целия либерален свят, най-големите медии не излъчват подобни новини. Официалният предтекст е, че така щели да се насаждат хомофобски настроения. А истинската причина е, че такива кадри показват на хората изроденото лице на мулкикултурализма и неговия пълен провал.

„Снимките, които няма да видите по новините. Имигрантите в приемния център в Агридженто, които са дали позитивен тест за Covid-19, не искат да стоят под карантина. Те организираха жестоки протести. През целия ден къртиха и разрушаваха приемния център, а след това през нощта започнаха да палят. Някои заразени дори успяваха да избягат. Двама полицаи, дошли да усмиряват вандалите, са ранени. За правителството в Италия обаче всичко е под контрол и то премахва приетите по времето, когато аз бях вицепремиер и вътрешен министър, постановления за сигурност“, написа Матео Салвини на личната си страница, където има 4,4 милиона последователи.

В момента в Италия се провеждат регионални избори и „Лига“ печели кметски места в много региони. В същото време крайни либерали заплашиха евродепутатката Силвия Сардоне, че ще влязат в дома й и ще я изнасилят, наричайки я „кучка“. Това са хората, които говорят непрекъснато за „толерантност“ и искат да се криминализира „езикът на омразата“.

Преди дни Салвини се яви на съд, тъй като по време на управленето си забрани на трафиканти от НПО да стоварват нелегални имигранти в Италия. Той е обвинен, че превишил правата си.

 


image0 (9K)