Заради побоя: Андреа вече подала жалба срещу Кобрата

Певицата Андреа е подала жалба за побой срещу бившия си Кубрат Пулев, твърди Show.bg. Според изданието Теодора Андреева, както е истинското име на фолкаджийката, е подала жалба в Районното заради физически и психически тормоз от страна на боксьора.

Потърпевшата си е извадила медицинско заради нараняванията в областта на устните, които сама показа в личния си профил в Instagram преди два дни. „Извинявай, че изкарах истината“, написа Андреа и минути по-късно изтри тревожната снимка.

Към момента Кобрата не е коментирал по никакъв начин целият този водевил покрай раздялата си с Андреа, нито разкритията, свързани с изневерите му.

Ден преди да покаже следите от побой, певицата се оплака, че е заплашвана от жена считана за тайна любовница на боксьора – Розали Петрова. По думите на Андреа, тя е била предупреждавана да си мълчи относно имотните сделки на Розали и Кобрата.

Припомнете си, че Розали и Кубрат са закупили за 82 000 лева порутената къща, етаж от която пишман брокерката се опитвала да го продаде или замени.

За сделката се разбра пак от публикация на Андреа, която превърна социалните мрежи в своя трибуна на отмъщението.

Пак там тя публикува за кратко снимка с насинено лице, която бързо изтри, но скрийншот бе разпространен до всички медии.

След това притеснени фенове на певицата я призоваха да не преглъща случилото се: „Андреа, ако наистина си била жертва на насилие, недей да мълчиш!“.

Мнозина обаче се усъмниха, че певицата търси начин за вендета, а на прицела й не е Кобрата, а любовницата му, от която била заплашена.

Всички са наясно, че ако Пулев е посегнал на бившата си, то пораженията по лицето й биха били доста по-сериозни от показаните.

Синините по лицето на Андреа повече напомнят следи от женски бой отколкото на силно боксьорско кроше.

От надписа на снимката на Андреа „Извинявай, че казах истината“, обаче не става ясно към Розали или към неверния си любим се обръща певицата.


image0 (9K)