Заради натрупаните килограми вече бъркат Деси Слава с Наталия Симеонова

Фолкпевицата Деси Слава се поизгуби в килограмите си, след като роди втория си син от значително по-младия спортист Благой Найденов. Блондинката така и не успя да върне предишната си форма, а налегналата я депресия я тласкаше да посяга все по-често към сладките изкушения.

Покрай бременността и страстта да си похапва, Деси качи доста. Тя е доста ниска и закръглеността ѝ още повече изпъква и прави впечатление. Наедряването е толкова, че по улиците я бъркат с Наталия Симеонова, която водеше култовото предаване „Море от любов“. А иначе красивата Наталия от години има проблеми с теглото.

В интернет се завъртя снимка на Деси с колегата ѝ Тони Стораро, която не е минала през фотошоп и показва Деси в истинската ѝ светлина. За разлика от колежката си Андреа, Деси не крие проблемите с килограмите, но вече е запретнала ръкави да се справи с този проблем. Друг е въпросът, че вече е над 40 години и отслабването става доста по-бавно.

Наскоро Деси призна, че е била изпаднала в жестока депресия след раждането на втория си син. Вече е излязла от тази дупка и е започнала да се грижи за себе си. Успяла е да смъкне няколко килограма, но има още да се труди, докато извае адекватна за сцената фигура.

show.blitz.bg


image0 (9K)