Започнало е бързо производство срещу учениците били учител в Садово

Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор коментира последните криминални прояви на ученици и престъпната група, убила таксиметров шофьор пред Нова телевизия:

„Започнало е бързо производство, което ще приключи в рамките на седем дни, срещу учениците, нападнали и били учител в Садово. Едно от лицата е непълнолетно – то е на 17 години”,съобщи за „Здравей, България” говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

[ad id=“226585″]
За престъпната група, убила таксиметров шофьор, за която беше съобщено във вторник, Арнаудова заяви, че прокуратурата е нямала каквато и да е информация, за да предотврати това престъпление. „Разплитането на случая става след убийството на Борислав”, обясни тя и добави, че в рамките на това разследване са установили и намеренията на лицата, и това кой е поръчител на убийството и извършителя.

Говорителят на главния прокурор коментира и убийството на ресторантьора във Виноградец. Според нея, все още не е изяснено кой е произвел изстрела – 6-годишното дете или собственика на пистолета.


image0 (9K)