Започва нов хитов сериал с Къванч Татлъту в главната роля

Една вълнуваща история за любов, изпепелена от силата на възмездието, предстои в „Искрите на отмъщението“ по bTV. Премиерният сериал започва на 11 септември.

[ad id=“225664″]

В главните роли са двама от най-обичаните турски актьори –  Къванч Татлъту, познат от сериалите „Перла“,  „Забраненият плод“, „С Русия в сърцето“ и „Север Юг“, както и Туба Бююкюстюн, станала световноизвестна с емблематичното си превъплъщение на „Гордата Аси“ в едноименната мелодрама.

За стайлинга си в „Искрите на отмъщението“ Къванч Татлъту прави изрична уговорка с продуцентите, че ще се довери само на жена си – дизайнерката Башак Дизер. Двамата сключиха брак през 2016 година. Това стана на пищна сватбена церемония в посолството на Турция в Париж. През февруари отпразнуваха втората си годишнина с екзотично пътешевствие до пустинята Вади Рум в Йордания.

С участието си в „Искрите на отмъщението“ Къванч Татлъту става най-скъпоплатеният актьор на турския пазар. Хонорарът му е близо 100 000 турски лири и то за всеки епизод, в който участва.

[ad id=“263680″]

Туба Бююкюстюн плени сърцата на публиката с ролята си на Аси в сериала „Гордата Аси“. За играта си в него 36-годишната актриса е номинирана в категорията „Най-добра актриса в сериал“ на фестивала в Монте Карло. Преди месец пък американско издание я постави на 17-о място в класацията за 100-те най-красиви жени в света за 2018 година – „Top Beauty World“.

19min.bg


image0 (9K)