Започват интервюта по програма „Старт на кариерата”

Започват интервюта по Програма „Старт на кариерата”, реализирана от Министерство на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта.

Тя дава възможност на безработни висшисти до 29-годишна възраст да натрупат в рамките на 9 месеца първия си трудов стаж по придобитата специалност.

Приетите до 18 октомври, включително заявления за участие в програмата са обработени от комисии по места и са публикувани списъците с кандидатстващите за работа по институции и работни места.

Сега са публикувани и графиците за интервюта https:/ www.az.government.bg/pages/programa-start-na-karierata/ и в бюрата по труда в страната, които ще се проведат в периода 11-22 ноември.

За интервюто кандидатите трябва да носят лична карта, CV и оригинали на документи за образование и квалификация, изисквани за длъжностите, за които кандидатстват.

Клиентите на Дирекция „Бюро по труда” Стара Загора могат да получат допълнителни консултации в стая 101 на дирекцията, ул. „Стефан Караджа” №8, ет.1, тел.:042/697574; 042/697572.


image0 (9K)