Запознайте се! Това е приятелката на Кристиан, който уби Милен Цветков

Може да ти се догади от профила на Симона Брофловски, както се е именувала във Фейсбук Симона Цветкова, приятелка на Кристиан Николов,

станал печално известен с това, че уби журналиста Милен Цветков, след като седна дрогиран зад волана на скъпия джип на майка си.

Към момента Симона Брофловски е изтрила профила си.

Четвърти ден след жестокото убийство на журналиста Милен Цветков всички в държавата говорят за трагедията. Зверското престъпление на 22-годишния дрогиран Кристиан Николов потресе обществеността, а в мрежата се появяват групи, настояващи за присъда доживотен затвор, без право на обжалване.

Полицията установи наличие на канабис и амфетамини в кръвта на Кристиан. В какво ли състояние са били и другите двама в колата – синът на депутата Лъчезар Иванов и непознато до момента момиче – приятелка на Кристиан.

От профила на Симона Цветкова в социалните мрежи и снимки на въпросната млада жена ясно се вижда, че изглежда потресаващо, пише lifeonline.bg, където са публикували ужасните снимки от профила на Симона.

Лицето ѝ е пробито на няколко места от пиърсинг, а физиономиите – оставяме без коментар. Потребителите на мрежата се отвратиха от профила на приятелката на убиеца на Милен. Какво може да е чувството, когато видиш неин пост на женско лице, в чиято уста е натъпкана карантия? Както и колаж на млади родители с „бебе канабис“. Пристрастията към определени упойващи вещества са видими.

Двамата с Кристиан са фенове на електронната музика и често споделят фотоси от големи хаус партита, където както е известно се консумират основно забранени вещества.

Момичето бе арестувано от полицията, след като беше издирена и отведена от униформените, но отказва да съдейства на разследващите. Малко след това ѝ бе определена парична гаранция от 10 000 лева. Приятелката на Кристиан Николов обича да се забавлява с канабис и не го крие

Непосредствено след смъртоносния инцидент обаче тя се опита да го защити в коментари под публикации за катастрофата в новинарските сайтове

Все още не е ясно кога ще бъде погребението на Милен. Убиецът му остави две деца без баща. Вчера дъщеря му Калина се прибра от Нидерландия.


image0 (9K)