„Замръзналото кралство“ идва с концерт в София

На 21 декември тази година в Зала 1 на НДК ще се проведе „Замръзналото кралство: филм с музика на живо“.

Анимацията, станала любима на малки и големи, ще бъде придружена с първокласен симфоничен оркестър и хор, изпълняващ песните и озвучаващ на живо през цялото време.

Ще чуем на живо „Let It Go“ („Слагам край“), „Do You Want To Build A Snowman?“ („Искаш ли да си направим снежен човек?“) and „Love Is An Open Door“ („Любовта е отворена врата“), представени на живо от професионални музиканти за първи път в България.

„Замръзналото кралство“ е най-касовият филм на „Дисни“ за всички времена, с приходи над 1 милиард долара, носител на два „Оскар“-а, Награда на британската академия и „Златен глобус“. Само в България 230 000 души са го гледали в киносалоните, превръщайки го в най-успешния филм на „Дисни“ у нас до момента.

Историята, намерила вдъхновение в мотиви от „Снежната кралица“ на Х. К. Андресен, се отличава със своите запомнящи се характери и незабравима музика. Дженифър Лий, режисьор и сценарист, споделя: „Филмът започна от съвсем простичката идея за силата на семейството и се превърна в нещо още по-възхитително и от най-смелите ни представи. Това е разказ за страха, противопоставен на любовта, за преживяванията на едно семейство по време на вълнуващо пътуване – разказ за преодоляването на страха и намирането на истинския смисъл на любовта.“

Билетите вече са в продажба.

offnews.bg


image0 (9K)