Зала 1 пълна до краен предел заради една магическа жена, дошла сякаш от Космоса

Зала 1, най-голямата в Националния дворец на културата, нямаше как да побере повече почитатели на Лили Иванова на първия от трите концерта на примата на българската естрада.

3 380- те места бяха заети до едно. Билетите и за следващите два концерта – днес (9 декември) и утре (10-и), също са разпродадени.

Миниатюрна като порцеланова статуетка, Лили извади най-силните емоции на публиката и чието сърце на зрител не беше отдавна нейно, тя го превзе окончателно. Прекрасен и завладяващ глас, чудесна музика и текстове и един раздаващ се на сцената артист. Изглеждаше перфектно и нарочно няма да спомена израза „за годините си“, защото Лили няма възраст- тя е Национално богатство!

По-точно ще ви представят емоциите си самите зрители, описали ги в коментарите си в социалната мрежа. Ето само една малка част от хилядите споделени чувства и снимки:

Глас свише, чист, вълнуващ, неподвластен на времето, заразяваща енергия, безпощадно разпръсната върху всички емоция, виртуозни музиканти, тоалет и сцена – без аналог! Заплени ни за кой ли път, около нея имаше магия, която грабва и не те пуска до края! Да, просто Лили, но никак не е просто, а е изключителното чудо!

Прекрасна и недостижима!

Наркотик-искаме още,и още и още, никой не си тръгваше снощи!

Най искрени чувства за божествения глас,за прекрасния пример,интелигентност ….Аплодисменти!Скъпа Лили!

НЕПОВТОРИМА!ВЕЛИКА! НЕЗАМЕНИМА!
ЖИВА ЗДРАВА ДА Е И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА ПЪЛНИ ЗАЛИТЕ С ПОЧИТАТЕЛИ.
ОБОЖАВАМ Я.
КАТО НЕЯ ВТОРА НЯМА .


image0 (9K)