Законите на привличането. 5 начина да откриете любовта

Законите на привличането имат своите неведоми пътища. Те обаче могат да бъдат канализирани и използвани, стига да знаете как да промените мисленето си. Това ще ви помогне да откриете любовта и сродната си душа. Ако сте се опитвали да разберете как да откриете сродната си душа, можете да следвате няколко прости стъпки, които ще ви помогнат да привлечете точния за вас човек. Не подозирате каква скрита сила има във вас. Нужно е само да умеете да я използвате по правилния начин.

Някои хора имат късмета да открият сродната си душа без усилия, без да се стараят да я намерят – тя просто идва при тях в някакъв кармичен момент.

Ако вас все още не ви е сполетяло това щастие, вижте какво можете да направите, за да привлечете любовта според законите на привличането.

Изяснете се какво точно искате

Всяка неуспешна връзка в миналото дава уроци. От това обаче няма смисъл, ако не размишлявате над тях. Грешките, болките, неуспехите и неволите във връзката са нещата, които ни учат на това какво всъщност искаме от любовта и още по-важно – какво не искаме. Не се фокусирайте върху откриването на идеалния мъж. Още по-лошо е ако се фокусирате върху конкретен мъж, без да осъзнавате и без да признавате пред себе си, че той не е за вас. Идеята, че трябва да имате някого до себе си понякога тласка жените към грешни избори. Затова е много важно да се изясните честно и искрено пред самите себе си какво наистина искате.

Мечтайте и си мислете за любовта, която искате

Енергията и мислите, които изпращаме към Вселената, не са случайни. Затова е важно да настроите енергията си в тази посока. Мислете си за това как си представяте любовта и сродната душа. Мечтайте си за нея. Няма нищо лошо в това да визуализирате връзката, която ви прави щастливи. Вселената ще ви подари това щастие в най-точния за вас момент.

Влюбете се в себе си

Нямате представа колко важно е да обичате сами себе си, да се харесвате и да показвате самочувствието си. Колкото по-удобно се чувствате в кожата си и сте в мир със себе си, толкова повече хора около себе си ще привличате. Това е един от главните закони на привличането. Човек е привлекателен за околните, ако излъчва увереност и одобрение към самия себе си. Това автоматично се пренася и към околните.

Забравете за ревността

Ревността е колкото необходимо, толкова и пагубно чувство. Тя може да ви вкара в затвора на ума и чувствата ви, да ви направи нещастни и да блокира пътя ви към откриването на любовта. Дори когато сте я открили вече, можете да я отблъснете с проявите на ревност, които разяждат връзката.

Спрете да се отказвате

Никога не се отказвайте. Колкото и негативен опит да сте натрупали, приемайте го като подарък от съдбата, който ви дава повече уроци и мъдрост, отколкото ви отнема. Никога не се примирявайте с нещастието. Продължавайте да обичате себе си и да търсите щастието. Няма начин да не го откриете, ако сте в хармония със собствените си емоции.

az-jenata.bg

 


image0 (9K)