„Заедно срещу кризата“ с участието на министър Караниколов – на 6 юли в Стара Загора

В рамките на националната кампания на Медийна група „Стандарт“ „Заедно срещу кризата“ е планирано провеждане на специални дискусии в около 30 български общини.

Събитията ще бъдат организирани по искане на местните работодателски организация с представители на изпълнителната и законодателната власт, за да бъдат обсъдени както проблемите на отделните сектори, така и да бъде популяризирана държавната помощ в борбата срещу кризата.
По време на събитието ще бъде представена и новата икономическа карта на България по области.
Второто събитие в рамките на националната кампания „Заедно срещу кризата ще се проведе в . Стара Загора в партньорство с кмета на града г-н Живко Тодоров на 6-ти юли 2020 година, 15.00 часа, зала „П. Р. Славейков“, бул. „Цар Симеон Велики“, № 107, гр. Стара Загора.

Министърът на икономиката г-н Емил Караниколов е потвърдил участието си в събитието. Потвърждение има и от г-жа Зорница Русинова, зам. министър на труда и социалната политика, г-н Стамен Янев – БАИ, г-н Бойко Таков – ИАНМСП и г-н Панайот Филипов – ББР.

На събитието са поканени да участват и представители на малкия и средния бизнес от региона, академичните среди, синдикатите и гражданския сектор.


image0 (9K)