Виктор Дончев загина след Вики и Цанко в същия участък край Тулово

Загиналият край старозагорското село Тулово е 32-годишният Виктор Дончев, създател на PressTV, съобщават от телевизията в Казанлък.

Виктор Дончев, 32-годишен казнлъчанин, баща на две малки деца близнаци, син на известен бизнесмен, е загиналият моторист на пътя Казанлък-Стара Загора.

Младият мъж загуби живота си, след като на пътя внезапно излезе крава и той се блъсна в нея. Инцидентът стана малко преди 20 часа на 22 септември, след разклона на Мъглиж, в посока Тулово.

„Виктор обичаше живота, пътешествията и имаше нюх към приключенията. Нека е светъл пътят пред теб! Почивай в мир!“ – написаха колегите му от PressTV.

На същото място, преди близо година, двама младежи също загубиха живота си, след като пред автомобила им в тъмното се изпречи каруца без сигнализация и те се удариха в насрещно движещата се кола. След трагичната смърт на Виктория Гьонева на 23 години и Цанко Павлов на 22 години, казанлъшката общественост организира подписка и протестни бдения с искане, да бъде въведен ред по отношение движението на каруците по пътищата и безпризорните животни.

Бременна в шестия месец жена пострада при катастрофа, вследствие на излезли на пътя животни в Старозагорско

На същия път, преди две седмици джип блъсна теле. В късните часове, около 21.00 часа, животното излязло от храстите и водачът не е имал никаква възможност да предотврати инцидента. Вследствие на сблъсъка телето умряло. То не е нямало маркер на ухото и не можа да се разбере кой е собственикът. Тогава шофьорът и пътникът се разминаха само с уплаха и материални щети по джипа.

 

 


image0 (9K)