Задържаха Камен Воденичаров на летището в Париж

Летищните власти в Париж не позволиха на Камен Воденичаров да се качи на борда на самолета за полета от френската столица до Монреал, Канада в четвъртък.

Пропусната цифра от номера на паспорта на актьора в канадската форма ЕТА /виза/ за влизане в страната извади Воденичаров от списъка с пътници. Техническата грешка поставя под въпрос старта на турнето на спектакъла “Майсторите на комедията” в Канада и САЩ.

Другите двама от триото – Георги Мамалев и Тончо Токмакчиев вече кацнаха в Монреал и подготвят представлението за петък, 27 септември. Дали Воденичаров ще успее да пристигне навреме за първото шоу от американското турне на звездите зависи изцяло от реакцията на организаторите и канадските власти. Възможно е спектакълът на следващия ден в Торонто да се окаже истинската премиера на Американска земя.

Ако Воденичаров все пак успее да прелети Океана и стигне в Монреал, ще трябва да излезе на сцената направо от самолета. Това поставя под изпитание психическата и физическата готовност на “старата школа” майстори на комедията за реакции и действия в екстремини условия. След Канада турнето продължава в САЩ според плановете. Атланта е градът в Щатите, който ще посрещне артистите в неделя.

Източник – bg-voice.com

image0 (9K)