Задържане под стража за двама крадци- рецидивисти

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо две лица за кражби:

Съдът в Стара Загораопредели мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Кирил М., на 40 години. На 23 май 2017 година, в Стара Загора той е отнел чужди вещи – сумата от 50 лева и на същата дата в Стара Загора направил опит да открадне дамски портфейл и сумата от 150,00 лева. Обвиняемият Кирил М. е многократно осъждан за извършването на тежки умишлени престъпления от общ характер. Той се е опитал да се укрие, като е напуснал територията на Стара Загора, но е бил заловен в резултат на бързи оперативно – издирвателни мероприятия.

[ad id=“225664″]

По искане на Районна прокуратура- Стара Загора, съдът определи и мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Тихомир Т. ,на 35 години. На 30 май 2017 година в Стара Загора, Т.Т прерязал обезопасително въже и откраднал велосипед. Обвиняемият е осъждан за престъпления против собствеността и други, не е реабилитиран. Определението на Районен съд-Стара Загора подлежи на жалба и протест пред Окръжен съд-Стара Загора.


image0 (9K)