Загубиха трупа на бившия президент на Реал Мадрид

Изчезна тялото на починалия от коронавирус легендарен президент на Реал Мадрид Лоренсо Санс. Роднините му са в шок, че не могат да го погребат.

Бившият президент на Реал Мадрид Лоренцо Санс почина миналата събота (21 март), след като загуби битката с коронавируса и семейството му все още не е в състояние да го погребе.  Ден преди да се навършат седем дни от смъртта на легендарния мадридски лидер, звучи странно, но останките на Санс ги няма! Семейството на Санс не е в състояние да организира погребението му от дни.

Всичко това се дължи на колапса, причинен от пандемията на вируса корона в испанската столица и постоянния приток на нови хора, починали от същата болест.

Въпреки че церемонията по кремация беше насрочена за 24 март в мадридското гробище „Сан Исидор“, всичко беше отложено поради натоварения график на гробището и цялата система за погребване на починалите, поради огромния брой смъртни случаи вследствие на епидемията.

След това церемонията беше преместена на друго място – гробището „Ескориал“, на около 40 километра от испанската столица, но тялото никога не е пристигнало там и никой не знае къде е, както потвърди неговият син пред мадридските медии.


image0 (9K)