„Завинаги“: Фарук получи доказателство и притиска Есма да каже истината

Тази вечер в епизода на турския сериал „Завинаги“ Бегюм е на ръба пред пълен срив, а Фарук отново трябва да вземе важно решение.

Баде е силно разстроена, след като Мурат ѝ предложи брак, прибягвайки до малка измама и опитвайки се да бъде романтичен. Момичето категорично му отказа, защото все още никак не му вярва, а в същото време го обича от толкова години. Мурат е отчаян, а тя не спира да плаче заради глупостта си.

Напрежението между Ипек и Фикрет е силно изострено. Тя все още не може да повярва, че той е твърдо решен да се разведе с нея. Фикрет съжалява, че детето му ще страда заради него, но не отстъпва. Ипек прави отчаяни опити да спаси брака им, като му се умилква всячески, купува му дори подарък, но той остава непреклонен. Казва ѝ само да избере на кое семейство да съобщят първо. Ипек звъни на майка си и я вика на среща в едно кафене. Есма научава.

След като Фарук разбра чия е запалката, която намери в запалената колиба, където майка му едва не загина, той я притиска да признае истината за случилото се. Есма му казва, че Рейхан е причинила пожара. Фарук настоява да подадат жалба в полицията, но тя отказва. Той обаче е човек, който трудно се отказва и свекървата търси помощ от снахата. Сюрея се включва в омекотяването на ситуацията. Мъжът ѝ е объркан и изнервен до краен предел. На сутринта обаче пполучава добра новина от Акиф, който беше натоварен да открие уличаващи доказателства срещу Адем.

Осман и Бурджу прекарват нощта заедно в новото жилище. И джентълменът Осман предлага брак на момичето още на сутринта, след закуската, която той ѝ приготвя.

Бегюм е много тъжна. И няма как да е иначе. След жестоката вест за разпространилият се рак, тя завежда Емир в имението под предлог, че момчето е поискало баща му да го заведе на училище. Малкият щастлив споделя с Фарук, че вече си има приятелка и иска да ѝ купи подарък.


image0 (9K)