В „Завинаги“: Появява се тъмната сянка от миналото на Адем

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ скрита част от миналото на Адем тръгва по петите му.

След стреса при разговорите с Есма и Баде, Нургюл припада в кухнята, обидена от думите на господарката си и притеснена за момичето и нейното бъдеще.

Щастието озарява Фарук и Сюрея, които лека-полека разпространяват радостната новина. Първи за бременността на Сюрея научават разбира се Дилара и Санем.

Със заразителната си усмивка екранната Сюрея от “Завинаги” се обърна към феновете си

Тайната с мистичното писмо, която сподели Къймет с Адем, не му дава мира. Той не може да се справи сам и разказва на Фикрет, който му обещава, че ще опита да открие писмото в имението.

Фатих/Адем излиза отново на преден план. Фарук и Акиф отиват при Халим, предаден преди години на властите от Адем. Мъжът все още е бесен и търси отмъщение. Неговата цел е една – да убие продажния Фатих. Фарук обаче му отказва да разкрие новата самоличност на Адем, но обещава на престъпника, че ще може да осъществи своята вендета.

В дома на Боран продължава да ври и кипи. Къймет разговаря с Есма и я обвинява, че след като е признала на семейството връзката си с Гарип, всичко е тръгнало с главата надолу. Естествено темата се продължава с отношенията между Ипек и Фикрет и двете майки се скарват. Предстои рожденият ден на Фикрет. Ипек кани родителите си в имението.


image0 (9K)