„Завинаги“ в нов час, но с развитие на драматичните събития от снощи

Тази вечер епизодът на турския сериал „Завинаги“ ще бъде излъчен в нов час – 21.00. Това надали ще откаже феновете на теленовелата да изчакат малко, за да видят развитието на драматичните събития от снощи.

След като Рейхан и Есма са откарани обгазени в болницата, Фарук уведомява братята си за случилото се. Всички се струпват в очакване на сведения за пострадалите, включително Сюрея, Гарип, Бурджу, Адем и съпругата му.

Лекарят съобщава, че не трябва да се тревожат за състоянието на Есма, но за Рейхан новините никак не са добри. Тя е в интензивното с опасност за живота. Гарип скалъпва някакво съшито с бели конци обяснение защо двете жени са били в къщата му, но благодарение на притеснението, думите му остават да висят във въздуха. Осман получава астматичен пристъп и братята се спускат да му помогнат.

В “Завинаги” спадове и възходи в любовния живот на героите

Есма е изписана и закарана в имението. Децата ѝ я разпитват, но тя казва, че не помни как и защо е избухнал пожарът. Сюрея отново застава на страната на свекърва си, защото вкарва Гарип тайно в стаята на Есма. Султанката го моли да не уличава Рейхан в подпалването. А той така и прави – казва на синовете ѝ, че в колибата е станало късо съединение.

Непричом към драмата остават Акиф и Санем, които се носят на крилете на любовта. Те разпускат на вечеря в китайски ресторант и обсъждат предложението за брак. Естествено, при тях винаги има неочаквани ситуации, които забавляват зрителите. Годеникът е сложил пръстен в парче суши, а Санем го лапва и… се задавя с бижуто. Акиф се опитва да я спаси от задушаване и след като всичко приключва благополучно, пръстенът вече е на ръката на бъдещата булка.

Осман е в цайтнот след молбата на Бурджу той да даде още един шанс на връзката им. В типично негов стил, младият мъж мълчаливо прегръща момичето.

Какво още ще се случи в епизода от „Завинаги“, гледайте от 21 часа по бТВ.


image0 (9K)