В „Завинаги“: Любопитството на Сюрея надделява и тя влиза в тайната стая на Юлфет

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ Юлфет и Фикрет избират да повдигнат завесата на част от своите тайни.

Серията започва с неприятна изненада за Юлфет, когато на сцената пред цялата отбрана публика на тържеството ѝ за годишнината от създаването на модната марка, застава не кой да е друг, а изнудващата я от години за пари Седеф. Гюнеш и менторката ѝ замръзват в лошо предчувствие. Седеф прави леки намеци, но не изплюва камъчето. Само загатва на какво е готова.

Излизайки навън, след нея хуква Фикрет, който в желанието си да открие нещо тъмно в миналото на леля си, нагазва в още по-тъмни води. Заговаря Седеф и си тръгва, но става неволен свидетел на заплахите и разговора на Гюнеш със Седеф.

Фикрет не се прибира след партито заедно със семейството вкъщи, а остава край морето, за да осмисли действията си. На зазоряване се обажда на Фарук и го вика при себе си. Какво ще разкаже на батко си и как по-големия брат и страж на фамилията ще възприеме казаното, гледайте в епизода довечера.

Довечера в “Завинаги”: Животът може да залепи разбитите парчета, иска само да му дадем шанс

В същото време дяволите в главата на Ипек отново се активират. Работещата вече млада жена, стегната и натъкмена за офиса, не пропуска на закуска да клъвне другата снаха. Тя открито хвърля в лицето на Сюрея, че в последно време видимо е занемарила външния си вид.

Малко по-късно Сюрея се качва при Юлфет, за ѝ благодари за прекрасната вечер по случай юбилея на La Costume. Лелята обаче е забравила открехната вратата на стаята, чието съдържание тя крие дълги години от целия свят. Любопитството надделява и Сюрея прекрачва прага на светая светих на Юлфет. На какво става свидетел Сюрея, ще разберете в серията, както и на дълбоко откровения разговор между двете жени, който хвърля друга светлина върху характера и действията на Юлфет. Сюрея от своя страна също споделя много истини и болки от собствения си живот.


image0 (9K)