В „Завинаги“ довечера: Султанка или кралица? Бурса отново е в краката ѝ!

Тази вечер в епизода от хитовия турски сериал „Завинаги“ фамилия Боран се завръща триумфално в Бурса, начело с Есма султан.

Дилара споделя на Сюрея за разговора си с Адем и своето разочарование, че той не е реагирал според очакванията ѝ на нейната благодарност за постъпката му относно имението. Бременната жена е видимо натъжена от развитието на случващото се, особено на фона на щастието, обхванало Боранови от завръщането им у дома.

Довечера в “Завинаги” Емир преживява огромен срив

Фарук влиза в стаята на Емир и му подарява камера, за да може да снима видеа, които да изпраща на приятелката си Дерен. Той се извинява на сина си, че го е оставил на заден план за времето на големите сътресения в семейството.

Фарук влиза с удоволствие в старите си чехли на любящ съпруг, грижовен брат и син. Той организира изненада за съпругата си, като я кани на непознато за нея място. И отново балони, танц и красива обич… Какво е намислил този път романтикът?

Гарип е подготвил голяма изненада за Есма и за цялото семейство Боран

Гръбнакът на Есма сякаш се изправи, очите ѝ грейнаха, съществото ѝ се събуди. Тя отново е у дома! Разбира се, една от първите проверки за настроението на жителите на Бурса, султанката ще ще направи на чаршията. Като истинска господарка тя пристъпва сред търговците, които не спират да ѝ се покланят и усмихнати да я приветстват.

Както видяхте, Къймет пося сред хайлайфа клюката, че Адем едва ли не е подарил имението на Боранови и тази новина естествено стига до ушите на Есма. Ядосана, тя отива да се види с него, да го предупреди да стои далеч от семейството им, защото в противен случай ще го унищожи. Адем отрича да е разпространил подобни твърдения, но…

Ако ревнивият Фикрет се е надявал, че ще се отърве от Окан щом се върнат в Бурса, никак не е познал. Фарук предлага партньорство на приятеля, подал им ръка в Истанбул, кани го на официалното парти за завръщането им, а братята разбират, че Окан вече е обсъдил с Ипек по-нататъшната ѝ дейност във фирмата.

Сюрея от “Завинаги” разтуптя мъжките сърца по миниатюрен бански

Преди голямото събитие Гарип подарява красив комплект колие и обеци на Есма. Тя се притеснява от скъпите му подаръци, но е щастлива. Много!

Вечерта на официалния прием…

Есма се появява като кралица, триумфално слизайки по стълбището към хола. Тя приветства старите си приятели в Бурса. Както и завистниците, разбира се, в чиито редици явно се отличава сватята ѝ Къймет. Тя изпепелява с поглед доайенката на фамилия Боран, но това не успява дори да докосне султанката.

Много странна случка се разиграва в една от стаите на конака. Отегчен от врявата, в стаята си си почива Осман, когато вътре нахлува странната млада жена, племенница на Къймет, дошла с леля си на партито. Тя също иска да се спаси от суматохата, но попада на дремещия Осман, когото мисли за умрял. Разиграва се комична ситуация, която ще има последствия и не само едно…


image0 (9K)