В „Завинаги“: Годежът на Санем и Акиф няма да омекоти бурята в семейство Боран

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ семейство Боран отново поднася на зрителите бурни емоции.

Изгоненият и набит от брат си Фикрет отива без да се замисли пред магазина, където работи Есра. Тя се опитва да го успокои, но трябва да се върне на работа.

Фарук се прибира бесен вкъщи, след като разбра, че Фикрет е прехвърлил част от собствените си акции на Адем, за да може незаконният син да стане член на управителния съвет. С натрупания гняв той не признава нищо и никого по пътя си. В този момент си идва и Есма. След като Ипек нагло е упрекнала Фарук за решението на мъжа си и самодоволно е напуснала хола, Фарук напада майка си, че единствено заради нейната бавантюра всичко в дома им и във фирмата е тръгнало с краката нагоре. На Есма ѝ призлява и снахите се втурват да я подкрепят.

Адем посещава отново психоложката, на която споделя, че през целия си съзнателен живот е искал точно това – да участва в управлението на бащината си фирма, а сега, когато това вече е факт, той не може истински да му се зарадва.

Изключително неприсъщо е и поведението на Осман. Той също хвърля обвинения, невъздържан е, пробягва стълбите, за да се качи в стаята си, да вземе дневниците си, за да ги изгори. Той обявява, че ще напусне имението. Не пожелава да разговаря дори със Сюрея, която се мъчи да разбере какво се случва.

И на фона на всички тези тъмни облаци, идва дългоочакваният и изстрадан годеж на Санем и Акиф. Събрани са Дилара, Сюрея, Фарук и годениците, разбира се. Акиф геройски изпива не само подсоленото, но и доволно подлютено от момичетата кафе.

В какви комични ситуации попадат отново бременната Санем и нейният възлюблен, гледайте в епизода довечера от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)