В „Завинаги“: Ах, Бегюм, ах! Какви ги вършиш пак?

Тази вечер в епизода на хитовия турски сериал „Завинаги“ Сюрея обезумява от ревност и има защо.

Фарук така или иначе вече е обещал на Емир да отиде с него на екскурзия. Бегюм е на работа, но се случва така, че неин колега я моли да разменят смените си и тя остава свободна. И какво мислите става? „Семейството“ тръгва заедно.

В същото време Сюрея се среща с Джан и му обяснява, че Есма е заплашила Бегюм, че ще ѝ вземат Емир, но адвокатът я сюрпризира с новината, че лекарката е тръгнала на екзкурзия заедно със сина си и с Фарук. Сюрея обезумява от ревност, че съпругът ѝ е скрил това от нея. Ядосана, отива на къмпинга, за да провери и да остави дрехи на Фарук, но вижда семейната идилия и си тръгва. Фарук я догонва и ѝ обяснява, че ревнува от Джан, защото той може да го измести в сърцето на Емир.

Нещата и при другата двойка във фамилия Боран не вървят в пълна хармония. Секретарката Есра отива на вечеря, а там попада на Фикрет и Ипек. Случайно младата жена дочува разговора между Къймет и Ипек. Съпругата споделя с майка си, че Фикрет толкова много я обича, че никога не би погледнал друга жена.

Сюрея отива при леля си за няколко дни, а Мурат показва на майка си снимки. Какво има на тях, гледайте довечера в епизода от „Завинаги“ от 20 часа по бТВ.


image0 (9K)