Забавно „Обедно меню“ лавинообразно набира лайкове в социалните мрежи

Снимка на „Обедно меню“ в заведение лавинообразно набира лайкове в социалните мрежи. Автентично или не менюто, изпъстрено с десетки грешки, развеселява потребителите, като всеки дава забавни коментари.

Дамите масово се ориентират към екзотичната „кур. чорба“, вероятно със скрита надежда за експлозия от вкусове 🙂

Ако караме списъка подред стигаме до Телешко варено (със свинско месо). Да ви кажа честно, то дори е по-хубаво от оригинала, защото ако ти се случи някой говежди дядка в чинията, който е роден още миналия век, ще сърбаш голия бульон с въртящо се в лъжицата морковче и картофче и ще си дотам с обяда.

След като прецапахме супите нека разгледаме какво предлага кръчмата като основни ястия. Кис. Селе, сал. от вар. картоВ, пиле с ориС… Въпреки грматическите „несъответствия“ все пак манджите са повече от ясни. Ако са и сготвени както трябва, на кого му пука ориз със С или със З се пише. За гладния е важно картоВът да е сварен, а Селето наистина да е кисело.

След като сме напълнили тумбаците, естествено идва ред на подслаждането, пък било то с мет, ориС с млЕко или макарони на фур.

Много е вероятно менюто да е написано от някой зевзек и да е пуснато в интернет на ползу на работещия народ, за да го откъсне за кратко от натежали проблеми и бързо да го изпрати в кварталното барче, за да хапне нещичко за обяд и най-вече – да го направи с усмивка.


image0 (9K)