Жиголо окраде клиентка врачанка, дамата се ожали в полицията

32-годишен мъж, предлагащ платена любов, ограбил две свои клиентки в София. Жиголото Ивайло Х., който има 2 криминални регистрации за кражби на автомобили и побой, не изневерил на природата си и замъкнал с пари зажаднели за любов дами.

Платеният мачо от кв. „Редута” набирал клиентела с предизвикателни снимки в сайтове за платена любов. Понеже бил доста надарен и с привлекателна външност, наследство от дългите години тренировки по бокс, мачото станал доста популярен.

Дамите му налитали и заради ниските цени – пълно обслужване в спалнята на Ивайло коствало само 60 лева на час, твърди сайтът Lupa.bg .

Сред петимните за ласки имало както прехвърлили 50-те „каки”, така и млади момичета, търсещи разнообразие. Ивайло не подбирал, но категорично отказвал оферти от мъже, колкото и да го омайвали с неприлично големи финансови оферти.

Проблемите за любовчията започнали преди няколко седмици, когато след сеанс в малък хотел в покрайнините на София клиентката установила липсата на 200 лева от портмонето си. Дамата обаче не се посвенила от ситуацията и незабавно подала сигнал в полицията.

Няколко дни по-късно същото сторила и втора жена от Враца, която по време на командировка в София, решила да потърси услугите на жиголото.

Младежът предразположил клиентките с алкохол и качествена марихуана, преди да преминат към същинската част. След палавите игри обаче жените оставали с опоскани портмонета, обясняват разследващите от Първо РПУ в София.


image0 (9K)