Живущи в кв. „АПК“ поискаха съдействие за поставяне на соларен знак, указващ пешеходна пътека

Председателят на Общинския съвет в Стара Загора Таньо Брайков, заедно със секретаря на Общинска администрация Делян Иванов и местния обществен посредник Надежда Чакърова – Николова проведоха обща приемна.

Над дванадесет казуса представиха граждани по време на срещата си с представители на местното самоуправление и омбудсмана.
Проблеми на етажната собственост и междусъседските отношения, особено що се касае до паркиране на автомобили, подобряване на градската среда, ремонт на междублокови пространства и детски площадки бяха сред обсъжданите въпроси. Молба за изкореняване на две опасни дървета също бе взета под внимание.
Проверка е стартирана след сигнал на граждани за проблеми с теч на вода след обилните валежи при санирани по националната програма за енергийна ефективност жилищни блокове.
Живущи в кв. „АПК“ поискаха съдействие за поставяне на соларен знак, указващ пешеходна пътека до автобусната спирка в района, както и обновяване на детска площадка между блок №48 и №50 в квартала.
След потърсено съдействие от местния личен лекар в старозагорското село Памукчии, по време на общата и станала традиционна приемна за граждани, бе изразено положително становище за стартиране на ремонт на Здравната служба в населеното място.


image0 (9K)