Живко Тодоров: Ще привлечем индустриалците с образовани кадри

„Най-важно е да напълним индустриалната зона с нови предприятия, за да се вдигнат доходите на жителите на града“, каза кметът на Стара Загора в ефира на Канал 3.

[ad id=“225664″]

„Хубаво е, че има опозиция, за да ни посочва грешките. Всеки трябва да може да чува. В момента сме започнали много амбициозна програма, целият център на Стара Загора е разкопан, ще имаме нов център от материал, които е почти вечен, от гранит. Аязмото също ще бъде обновено. Работим по разширението на новия парк, имаме 90 декара изградени и още 40 декара които ще бъдат изградени. Руският пазар ще бъде изцяло обновен“, обеща Тодоров.

[ad id=“263680″]

По думите му в областта на образованието се прави много в Стара Загора: „Трябва да направим така, че всяко училище да има добра материална база, доби той и обясни, че в момента се ремонтират едни от най-големите училища в Стара Загора. Така ще направим възможно училищата да минат на едносменен режим, тъй като все още има училища, които работят на две смени.“

[ad id=“236993″]

„Трябва да привлечем индустриалците с образовани кадри“, подчерта още кметът на Стара Загора.

„За мен най-важно е да напълним индустриалната зона с нови предприятия, за да се вдигнат доходите на жителите на Стара Загора”, категоричен бе Тодоров.

[ad id=“218548″]

„Искаме да привлечем инвеститори за производство с висока добавено стойност, не е важно да привлечем инвеститори, които да назначат на минимална работна заплата.”, добави той.


image0 (9K)