Живко Тодоров ще представи екипа си, след като положи клетва. Чирпан ще спре 8-годишното боксуване след балотажа

„Стара Загора отново категорично подкрепи Живко Тодоров, неговата програма, избора му за бъдещето и листата на ГЕРБ, която не е тясно партийна и хората в нея ще влеят свежа струя в работата на Общинския съвет.

Независимо от това, че в него присъстват представители на много и различни политически партии, уверен съм, че ще можем да работим, защото Живко Тодоров винаги намира начин да обедини около идеите си за развитието на Стара Загора различни хора” – каза общинският координатор на ГЕРБ Емил Христов.
Живко Тодоров ще представи екипа, с който ще управлява през следващите 4 години, след като положи клетва.

ГЕРБ спечели убедително на първи тур в Казанлък, Раднево, Мъглиж и в Братя Даскалови, където настоящият кмет Иван Танев беше подкрепен от нас, съобщи областният координатор на партията Пламен Йорданов. Кандидатите за кметове от ГЕРБ в Чирпан, Николаево и Гурково ще се явят на балотаж следващата неделя.

Има промяна – в областта основният опонент на ГЕРБ вече не е БСП, а ДПС, подчерта Йорданов.
„Големият успех в областта за нас е Чирпан. Там направихме голяма коалиция, за да покажем, че градът заслужава повече и нещата могат да бъдат променени. Това се доказа и от резултата на първи тур. Преднината на Ивайло Крачолов пред кандидата на БСП е 10%, което означава, че в неделя ще се поздравим с успех на изборите в Чирпан” – заяви Пламен Йорданов. Той добави, че в през последните 8 години Чирпан боксува и нищо не се случва, но след балотажа ситуацията ще се промени.

След като в една по-малка община като Братя даскалови има най-много европейски проекти на глава от населението, значи при добър подбор на кмет и екип, това може да се случи навсякъде.


image0 (9K)