Жестока катастрофа отне живота на млад мъж и прати друг в болницата

Един загина, а друг е с опасност за живота след катастрофа на пътя между село Венец и село Церковски, съобщиха от МВР – Бургас.

[ad id=“225664″]

На 3 юли около 03.50 часа на пътя между село Венец, община Карнобат към ж.п. гара – Церковски, възниква ПТП между лек автомобил „Фолксваген Туарег“, с великотърновска регистрация и влекач „Волво“, с прикачено полуремарке, с бургаска регистрация, собственост на карнобатска фирма. Автомобилът е управляван от 20-годишния В.И. от Велико Търново. В следствие на инцидента е пострадал водачът на лекия автомобил, който е с черепно-мозъчна травма, с опасност за живота. Той е настанен за лечение в отделение „Реанимация“ на МБАЛ – Сливен, а брат му – Н.И., 26 годишен от село Беляковец, област Велико Търново (собственик на автомобила, придвижващ се на предната седалка до шофьора) загинал на място.

[ad id=“225664″]

Причина за възникналото пътно произшествие е, че водачът на лекия автомобил „Фолксваген Туарег“, се е движил с несъобразена със състоянието на пътя, релефа на местността и конкретните условия на видимост скорост, не успява да спре и се блъска в паркирания на пътното платно влекач „Волво“ с прикачено полуремарке.


image0 (9K)