Женската сила. „Малките“ неща, които мъжете обожават

За да привлече силния пол, една жена изобщо не е необходимо да има изключителен външен вид. Въпреки това много дами вярват точно в обратното. Но представителите на по-силния пол обръщат внимание на някои по-малки, на пръв поглед незначителни неща.

Само си представете, мъжете харесват, когато жената до тях… киха. Не вярвате ли? И аз не вярвах, но се оказа самата истина. Въпросът е да правите всичко нежно и женствено. Вижте какво подлудява мъжете:

Жени, облечени в тесни дънки

Струва си представителката на нежния пол да има такъв модел в гардероба си, тъй като веднага усеща любопитните погледи на мъжете върху себе си. В допълнение към шикозната коса и сладките обувки на висок ток, тесните дънки наистина вършат чудеса. Нека ви кажа една тайна: избраникът ви ще хареса не само вашата грациозна фигура в такива панталони, но и процесът на обличането им.

Разтягане

Когато момиче се разтяга във фитнеса, всички мъже я гледат с възхищение. Но ако тя прави това у дома или по-скоро се разтяга нежно, още сънена, това със сигурност ще се хареса на нейния любим мъж. Не по-малко завладяващ е и фактът, че когато прави това, се движи из къщата в сладки и пухкави чехли.

Хвърля коса си назад

Това като цяло е различна история. Такъв жест е един от основните компоненти на флирта. Жена, която поправя къдриците си, в компанията на мъж и освен това ги леко мести косата си назад, намеква, че тя няма нищо против да се запознае с този мъж и дори да се случи нещо повече.

Запомнете: в романтичните филми героините, които флиртуват с по-силния пол, постоянно поправят косата си. Зрителите без излишни думи отлично разбират какви са истинските им цели и намерения

Оправя мъжка вратовръзка

При двойки, които са били във връзка от дълго време или са женени, има нещо много любимо за мъжа: жената да му оправи вратовръзката. Момичетата по дефиниция умеят да правят перфектно всичко, което изисква красота и изящество. Именно затова този лек жест, изключително много се харесва на мъжете

Кихане

Мъжете често кихат силно, хълцат, оригват се и дори говорят грубо. Все неприятни неща. Кихането им е като изригване на вулкан. Жените го правят грациозно и сладко, сякаш е лек шепот. Ето защо мъжете са докоснати от женско кихане, което донякъде напомня на малко и пухкаво животно.

Прехапване на устни

Мъжете изглежда са готови да посветят няколко песни на този жест, да се бият с конкурентите и да направят много глупави неща. Разбира се, говорим за нежно прехапване на устните, всичко друго е малко плашещо.

 


image0 (9K)