Жените от 3 зодии стават по-ярки и привлекателни с годините

Всички знаем приказката на Ханс Кристиан Андерсен за грозното патенце, което пораснало и се превърнало в красив лебед. Оказва се, че написаното от големия датски писател важи в пълна сила и за хората.

                                             Лъвицата Мелани Грифит – неотразима на свите 62 години

Много често простоватите момченца, на които всички се подиграват, с годините се превръщат в изключително привлекателни дами.

Те притежават харизма, чар и невероятна елегантност и за разлика от връстниците си, които отдавна са изоставили надеждите си за личен живот и мислят само за своите внуци, са достойни да украсят корица на модно списание.

Те изглеждат по-млади и преливат от енергия. След 30-ата си годишнина буквално разцъфват, а с всяка изминала година изглеждат все по-зашеметяващо.

Астролозите казват, че времето е особено милостиво към представителките на три зодиакални знака.

Ето ги и тях:

Лъв

От най-ранна възраст Лъвиците обожават скъпите и бляскави тоалети. За съжаление, луксозните кожени дрехи и скъпи тъкани само добавят годинки към възрастта им. След 30-те обаче идва точният момент, когато представителките на тази зодия могат да си позволят да носят това, което им харесва.

Няма да е пресилено, ако кажем, че тези дами се обожават. Ден след ден те влагат средства, за да се грижат за себе си и да изглеждат добре. Красотата и здравето наистина им излиза прескъпо. Но пък инвестициите определено си заслужават!

Рак

Младите представителки на тази зодия се обличат просто и консервативно, крият се зад деловия стил или се стараят да се присъединят към някаква субкултура, скривайки се зад общата тенденция. С възрастта обаче тяхната скромност и постоянство дават плод и те придобиват самочувствие.

Когато най-накрая се погледнат в огледалото, те разцъфват, красотата им се оказва чистокръвна и благородна, а вътрешната аристократичност само подчертава изяществото им.

Водолей

Те успяват незабавно да реагират на всички модни тенденции, на промените в технологиите за лична грижа и актуалните спортни съвети. Благодарение на това винаги изглеждат уместно и модерно, дори и да са заобиколени от правнуци.

В младостта експериментите им със стила са по-скоро плашещи. С възрастта обаче натрупват опит и развиват страхотен вкус. Да полагат грижи за себе си за тях е истинско удоволствие и те умело демонстрират цялата си женственост, мекота и елегантност.

jenata.blitz.bg

 


image0 (9K)