Жените, които мъжете боготворят

Има поговорка, че „противоположностите се привличат”. Но има някои жени, които могат да привлекат мъж без никакви усилия и независимо дали двамата си приличат, или наистина са противоположности. Тяхната харизматична и великолепна личност може лесно да привлече вниманието на срещуположния пол.

Не всеки човек се ражда с такъв чар, но кои са зодиите, които го притежават?

Телец

Жените от този знак са изключително чаровни и непринудени, което прави мъжете луди. Те живеят живота само и единствено според своите разбирания и харесват мъже, които могат да се приспособят към тях. Така че безгрижният им начин на живот често много привлича като магнит, както и съвсем естествената им красота. Те са лесни за комуникация, не се правят на недостъпни, но с хитрост и остроумие могат да парират твърде нахалните господа.

Скорпион

Представителките на тази зодия привличат мъжете със своята мистичност. Въпреки че ги искат „от много страни”, на Скорпионите им отнема много време, за да изберат партньора си. Трудно се впечатляват от харизма или материални възможности, което ги прави още по-интересни.

Близнаци

Жените Близнаци са много общителни и леснодостъпни в поведението си. Те обаче са привлечени само от онези мъже, които могат да жертват всичко за тях. Странно или не, дамите, родени под този знак, търсят драма и трудна любов, въпреки че в поведението си са лъчезарни и много открити.

Риби

Рибите са изключително чувствени създания, но много трудни за улавяне. Дават различни сигнали, които понякога объркват мъжете, но пък в повечето случаи събуждат „ловеца” у тях. Забавни, нежни и грижовни, те дават индикации, че са семейният тип жени, стига да успеят да бъдат „оплетени в мрежа”.

iwoman.bg

 


image0 (9K)