Жена се похвали с евтиния си годежен пръстен, за да потвърди, че не се е надявала да бъде толкова щастлива

Истинската любов вече е толкова рядка, че щом намерим доказателство за нея я превръщаме във „вайръл”.

Жена показа евтиния пръстен, с който любимият й поискал ръката, за да изпрати послание, че истинската любов няма цена. Тя се бори срещу наложените нагласи в обществото, че годежният пръстен трябва да струва цяло състояние.

Ариел Макрей била вдъхновена да сподели своето преживяване. Докато купували пръстени от 130 долара, продавачката на висок глас обявила, че е толкова тъжно мъжете да купуват тези евтини пръстени за годеницата си.

Текстът на Ариел стана вирусен хит в социалните мрежи. Вижте защо:

„Съпругът ми няма много пари, нямам и аз. Пестим ли пестим, за да платим сметките си и да се храним, но след почти две години връзка, решихме, че не можем да чакаме повече…И не чакахме!Не мислех за пръстени, просто исках да се омъжа за моя най-добър приятел, но той не позволи това да мине току така. Отдели достатъчно пари, за да ми купи два еднакви пръстени от Пандора. Те се намират на пръста ми и съм влюбена в тях.Докато ги купувахме обаче, жена, която работи в магазина дойде да помогне на продавачката и каза: „Хора, вярвате ли, че някои мъже купуват това за годежен пръстен? Колко жалко „. Когато каза това, видях как лицето на съпруга ми посърна.Той вече се чувстваше зле, че не може да си позволи този, което ми лежеше на сърцето. Чувстваше се смазан и непрекъснато ме питаше: „Сигурна ли си, че ще бъдеш щастлива с тези? Сигурна ли си, че са ОК? “ Много се разстрои при мисълта, че няма да съм достатъчно щастлива и че няма да искам да се омъжа с него, защото не е дал достатъчно пари или пръстените не са достатъчно лъскави.
Ако бях старата Аз, щях да разкъсам тази жена. Но като зряла личност й казах: „Не е важен пръстена, важна е любовта, с която е закупен“. Купихме пръстените и тръгнахме.Искам всички да знаете, че бих се омъжила за този мъж дори и ако ми беше взел пръстен от 25 цента. Кога нашата нация падна толкова ниско, за да мисли, че единственият начин да обичаш истинска жена е да й купиш бижута от над 3000 долара и публично да заявиш любовта с блестящ пръстен? Разбира се, че тези пръстени са красиви, разбира се, че чувството е прекрасно и не се опитвам да омаловажа нито едно от вашите преживявания, но защо всичко се сведе до това ??? Защо материалните неща се бъркат с любов ???Съпругът ми се страхува, че няма да го обичам, защото не може да си позволи някакво бижу. Страхува се, че любовта, която чувствам към него ще изчезне, защото не може да си позволи халките, които исках. Светът предизвика това и това е много тъжно. В крайна сметка, не можахме да чакаме повече и взехме решение. Никога не съм била толкова щастлива и не мога да си представя да живея живота си с някой друг.Ето, омъжих се в общината с набор пръстени от 130 долара. С любовта на живота ми до мен, съм щастлива повече, отколкото някога съм мислела, че мога да бъда

.”Източник: Жена на върха


image0 (9K)