Жена се опита да избяга от полицията със 160 км/ч и с бебе в колата си

Жена се впусна в яростна автомобилна гонка с полицията. Шокиращото е, че в колата, която карала, било и бебето й.

Екшънът се разигра в САЩ, край Сан Антонио в щата Тексас, информира abc7news.com

[ad id=“225664″]

Случаят е още от месец юни, но от местната полиция са решили сега да разпространят видео от гонката. На него се вижда как автомобил бяга от полицията след опит да бъде спрян за полицейска проверка. Щатските власти твърдят, че скоростта на преследваната кола в един момент достигнала до 160 км/ч.

Автомобилът е спрян, след полицаи разпънали на пътя шипове, които спукали гумите му и той се ударил в друга кола. Веднага след това се вижда как от автомобила изскача жена, която вдига от задната седалка столче с бебе и тръгва да бяга. Малко по-късно тя е буквално тръшната на земята от няколко полицаи.

[ad id=“263680″]

От местната полиция съобщиха, че 29-годишната Кейтлин Родригес се опитала да избяга, защото имало заповед за ареста й. След преследването в колата й били открити „забранени субстанции“. Срещу Родригес са повдигнати няколко обвинения, сред които и, че е застрашила живота на детето си.

Бясното преследване и методите на полицаите предизвикаха гневни коментари в социалните мрежи, че е бил заплашен животът на бебето. От местната полиция обаче твърдят, че не са знаели, че то е било в колата на жената.


image0 (9K)