Жена обърка Антъни Хопкинс с клошар

Режисьорът на филма разказа, че актьорът до такава степен се вживял в ролята, че жена го взела за клошар. „Когато снимахме в този град жена дойде до Тони и каза: Знаеш ли, там има хостел. Така че можеш да идеш с твоята количка“ – спомни си той

[ad id=“225664″]

Жена помисли британския актьор Антъни Хопкинс за клошар по време на снимки в английския град Стивънидж, съобщи Лента, цитиранa от Dir.bg.

Хопкинс играе крал Лир в нова екранизация по едноименната пиеса на Уилям Шекспир. Във филмовата версия за Би Би Си, той се оказва на улицата с раздърпани дрехи и вехтошарска количка. Режисьорът на филма Ричард Еър разказа, че актьорът до такава степен се вживял в ролята, че една жена го взела за клошар.

„Когато снимахме в този град една жена дойде до Тони и каза: Знаеш ли, там надолу по пътя има хостел. Така че можеш да идеш там с твоята количка“ – спомни си Еър.

В „Крал Лир“ участват още Ема Томсън, Емили Уотсън и Андрю Скот.

[ad id=“263680″]

Американският актьор Джон Траволта също се промени до неузнаваемост заради ролята си във филма „Лос“ на фронтмена на „Лимп Бизкит“ Фред Дърст. Чарлийз Терон пък, трябваше да напълнее с над 20 килограма заради ролята на измъчена майка на три деца във филма на Джейсън Райтман – „Тъли“ (Тully).


image0 (9K)